_MG_2769

E Sundell AB är ett litet och flexibelt företag inom markentreprenadbranschen med uppdragsgivare inom offentlig verksamhet såsom kommuner och statliga företag/myndigheter. Vi tycker om att använda nya sätt för att utveckla branschen som många gånger kan upplevas som något konservativ.

Med nya utmaningar, ny teknik och nya sätt att tänka tar vi förhoppningsvis E Sundell AB vidare in i framtiden. En sak är i alla fall säker – och det är att vi är här för att stanna och för att bygga morgondagens infrastruktur i Alingsås med omnejd. Vi skall göra det på ett konstruktivt, kreativt, miljömässigt och målmedvetet sätt.

Företaget grundades redan 2006 av dagens ägare och tillika vd Erik Sundell och vi har vårt säte på Krangatan 10 i Alingsås. I dagsläget är vi mellan 12 och 15 anställda, beroende på säsong, och vi verkar inom en radie av fyra mil runt Alingsås.

Hos E Sundell AB gäller ordning och reda och här tar alla ansvar, vilket är en hederssak för oss. När vi lämnar ett uppdrag skall allt vara perfekt.

Välkommen till E Sundell AB

_MG_6025

E Sundell AB har en grävmaskinsflotta bestående av halvdussinet fordon med band- och hjulgrävare från 15 till 33 ton. I maskinparken ingår också hjullastare, väghyvlar och tunga transportfordon upp till 65 ton. En slimmad maskinflotta som är väl anpassad för den verksamhet vi står till tjänst med.

Vid behov av andra maskiner/fordon hyr vi in dessa av kollegor i branschen. Allt för att kunna erbjuda våra kunder en så optimal lösning som bara möjligt.